Το παραλιακό Τολό βρίσκεται στην "σκιά" του Ναυπλίου. Σε ελάχιστη απόσταση από το γνωστό σε όλους μας Ναύπλιο, βρίσκεται ένας κοσμοπολίτικος παραλιακός προορισμός, το Τολό. Χωρίς να υστερεί σε τίποτε από το Ναύπλιο. Το Τολό έχει να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στον επισκέπτη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το Τολό

tolo4Χτισμένο παραλιακά το Τολό είναι μια περιοχή, άπειρης φυσικής ομορφιάς, ανέγγιχτη από τα τουριστικά θέρετρα που αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός τόπου. Πασίγνωστη η παραλία του Τολού, όπου τα καταγάλανα δροσερά νερά της είναι πάντα φιλόξενα για τον επισκέπτη όπου θέλει να κάνει της δροσερές βουτιές του και να απολαύσει την αύρα της θάλασσας.

Η παραλία του Τολού

Η παραλία του Τολού εκτείνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου ξεκινώντας από την οργανωμένη παραλία “ Ψιλή Αμμος” και τελειώνοντας στο μικρό γραφικό λιμάνι του χωριού όπου θα δείτε πάντα δεμένα τα ψαροκάικα και διάφορα εκδρομικά σκάφη.

tolo3Η παραλία του Τολού, έχει μια καταπληκτική τοποθεσία στην οποία μπορείτε να συνδυάσετε χαλαρές βουτιές, ξάπλες στην αμμουδιά και απολαυστικά καφεδάκια ή φαγητό δίπλα στο κύμα. Θυμίζει νησί και η αύρα της περιοχής είναι μοναδική!

Διαθέτει οργανωμένες παραλίες, αλλά και ανοδιοργάνωτα κομμάτια, φιλόξενα για τον επισκέπτη. Η θάλασσα είναι ρηχή κυρίως αμμώδης με λίγα σημεία με βότσαλα ιδανική για παιδιά με ζεστά και καθαρά νερά.

Υποδομές :

Η παραλία είναι άρτια εξοπλισμένη. Διαθέτει καφέ, εστιατόρια, ξαπλώστρες, ενοικιαζόμενες ομπρέλες, ντουζ. Παρέχονται επίσης όλες οι ανέσεις για μοντέρνα θαλάσσια σπορ, ενώ λειτουργεί και θαλάσσια παιδική χαρά.

Περισσότερες πληροφορίες για την μονοήμερη εκδρομή μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου My Road Trip εδώ: http://myroadtrip.gr/μονοήμερη-εκδρομή-τολό

Πηγή: https://myroadtrip-travelagency.blogspot.gr

Κράτα το

No Comments Yet.

Leave a reply