2ήμερη Εκδρομή 21-22/10 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ!!!

Έτος 2017

2ήμερη Εκδρομή 21-22/10 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ!!!

-Κανονικό: 75€
-Παιδιά έως 6 ετών (με δύο γονείς): ΔΩΡΕΑΝ!
-Μονόκλινο: +25€

Πρόγραμμα:

Σαββατο 21/10

Αναχωρούμε ακριβώς στις 7:00 από το κέντρο της Αθήνας, και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφεδάκι κατευθυνόμαστε στην ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ , και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης (LIDRA HOTEL). Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας (όλα με υδρομασάζ), ξεκούραση, και το απογευματάκι αναχώρηση για τα πασίγνωστα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ή όπως ονομαζόταν παλαιότερα, "Θερμοπόταμος"!ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ!
Σε μόνιμη θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση, το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, ποσιοθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση. Εκεί θα απολαύσουμε το μπάνιο μας σε λουτήρες δύο ειδών, τους μικρούς, των 3-4 ατόμων που ονομάζονται και "μπανιέρες" και μεγάλους των 20 ατόμων που ονομάζονται "πισίνες".Η χρήση του νερού ως ποσίμου είναι ελεύθερη! 

*Όποιος επιλέξει το μπάνιο στους καταρράκτες, ή στην ανοιχτή πισίνα, μέχρι πέρυσι ήταν εντελώς δωρεάν, αλλά από φέτος έχει μπει είσοδος 2€/άτομο για τους καταρράκτες, και 3€/άτομο για την ανοιχτή πισίνα. Πληρώνονται απευθείας εκεί, και φυσικά ο χρόνος παραμονής είναι απεριόριστος, αν και "προτείνεται" από τους υπευθύνους η συνεχόμενη παραμονή μέχρι 1μιση ώρα, που αποτελεί και την ανώτερη επιτρεπτή.

Αρκετές ελεύθερες ώρες (περίπου 3μιση με 4) παραμονής μέχρι νωρίς το βραδάκι, για να εκμεταλλευτούμε τις παροχές των λουτρών (αν κάποιος επιθυμεί κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία σε κάποιο από τα ιδιωτικά σπα της περιοχής των λουτρών, θα χρειαστεί να κλείσει νωρίτερα ατομικά ραντεβού. Έστω και το ίδιο πρωί, ώστε να λάβει πρωτεραιότητα).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση!

Κυριακη 22/10

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣΜετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΕΔΕΣΣΑ! Η Έδεσσα δεν θα μπορούσε να λέγεται «πόλη των νερών» χωρίς τους περίφημους Καταρράκτες, τους μεγαλύτερους σε όλα τα Βαλκάνια, που βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο σμιλεμένο από το νερό που λέγεται ‘φρύδι της πόλης’ με 11 καταρράκτες. Οι δύο είναι μεγάλοι, ορατοί, επισκέψιμοι και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα της δύναμης της φύσης δημιουργώντας τον μύθο της υδάτινης πολιτείας. Αρκετός ελεύθερος χρόνος για βόλτα, φωτογραφίες και καφεδάκι.

Κατόπιν αναχωρούμε, περνάμε την τεχνητή λίμνη της Βέροιας από τη γέφυρα (χωρίς να παραλείψουμε να κάνουμε στάση για φωτογραφίες!), και άφιξη στην αρχΒΕΡΓΙΝΑαία πόλη της ΒΕΡΓΙΝΑΣ! Ένα μέρος με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο για τον αρχαιολογικό της χώρο (είσοδος προαιρετική). Αρκετός ελεύθερος χρόνος είτε για περιήγηση σε έναν από τους μεγαλύτερης σημασίας αρχ. χώρους στην Ελλάδα και το μουσείο Βασιλικών Τάφων, είτε απλά για βόλτα και φαγητό στα όμορφα γραφικά μαγαζάκια της πόλης!

Επιβίβαση στο πούλμαν μας, και επιστροφή με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την Αθήνα μας το βραδάκι, γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες από μία υπέροχη και γεμάτη 2ήμερη απόδραση!!!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

21 1183 1184 (Καθημερινές, 10:00-18:00)
-μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων!-

Ή περάστε από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

MyRoad Trip Τουριστικό Γραφείο

MyRoad Trip Τουριστικό Γραφείο

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: (το αργότερο εως Παρασκευή 13/10!)
5094-059231-629(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR88 0172 0940 0050 9405 9231 629
Όνομ/μο Λογαριασμού: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη, και το υπολογίζετε έξτρα στην κατάθεση)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. "Παπαδόπουλος Λουτρά Πόζαρ"), προς αποφυγήν λάθους!
**Δυνατότητα προκ/λής 40€ ανά άτομο, και εξόφληση στο πούλμαν!
***Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις έως 13/10!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Όλες οι μεταφορές μας με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου.
- 1 διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο LIDRA HOTEL
(δείτε το εδώ: www.lidrahotel.gr ) στο κέντρο της πόλης!
- Πρωινό σε μπουφέ
- Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
- ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Φαγητό, λοιπά ατομικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητώς στο πρόγραμμα.
-Είσοδος στη δημόσια πισίνα, τους καταρράκτες, ή στα ιδιωτικά σπά.
-Είσοδος ή ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο Βεργίνας*
(*Δείτε αναλυτικά τις τιμές εισόδου εδώ: https://www.aigai.gr/el/visit/organize)

Κράτα το

No Comments Yet.

Leave a reply